SponsorKliks

Rebound sponsoren zonder dat het jou een cent extra kost!

Hoe werkt het?

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van Rebound bij alle bekende webwinkels waar je normaliter ook al koopt. Of je nou een pizza bestelt via Thuisbezorgd.nl, je wekelijkse boodschappen laten bezorgen, je vakantie boekt of een nieuw elektrisch apparaat koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan Rebound uitbetaald! Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. En je betaalt niets extra!

Kies

Ga naar deze unieke link van SponsorKliks en selecteer de webwinkel waar je iets wilt kopen.

Bestel

Doe je aankoop bij de webwinkel zoals je normaal gewend bent.

Sponsor

Je hebt Rebound nu gesponsord. Zo makkelijk en simpel is het!

Hoe vergeet ik niet via SponsorKliks te bestellen?

Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor Rebound gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor één van deze webshops wilt doen, klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.

Installeer de browser-extentie

Download eenmalig de SponsorKliks Extensie en vergeet nooit meer jouw favoriete vereniging/stichting te sponsoren.

Installeer SponsorKliks app

Selecteer je club, bekijk het saldo en klik direct naar het transactieoverzicht of de winkels en verander de notificaties.