Basketbalvereniging Rebound '73

Rebound '73 is dé basketbalvereniging van Harderwijk. Basketbal is een snelle, leuke, uitdagende, gezellige en spectaculaire sport. Leuk om te spelen en om te kijken.

Onze visie

Wij zijn een enthousiaste vereniging die waarde hecht aan clubgevoel en deskundig kader. Bij ons draait het om samen plezier hebben en beter worden in basketbal. We doen dit tegen realistische kosten voor alle leden. Ook werken we samen met de gemeente en maatschappelijke partijen aan onze sociaal maatschappelijke functie in Harderwijk en omgeving.

Bij Rebound ‘73 is het clubgevoel erg belangrijk. We willen een plek creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Samen vormen we een hechte gemeenschap van spelers, trainers, ouders en supporters. We moedigen elkaar aan en steunen elkaar, zowel binnen als buiten het veld. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en evenementen waar iedereen van kan genieten. Zo bouwen we aan vriendschappen en een sterke band tussen alle leden, ouders en vrijwilligers. Het maakt ons niet uit waar je wieg heeft gestaan, van wie je houdt of welke leeftijd je hebt.

Daarnaast hebben we veel aandacht voor deskundig kader. Onze trainers, coaches en het bestuur zijn goed opgeleid. Ze hebben veel kennis en passie voor basketbal en willen dit graag met jou delen. Ze begeleiden je bij het verbeteren van je basketbalvaardigheden en zorgen ervoor dat je elke training en wedstrijd beter wordt. Onze trainers vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig en op zijn gemak voelt en dat er aandacht is voor individuele groei en ontwikkeling. Ze staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven. Waar nodig kunnen ze jou doorsturen naar de juiste personen en instanties.

Wij geloven dat basketbal voor veel mensen meer is dan alleen een sport. Het is een manier om discipline, teamwork en respect te leren. We stimuleren onze spelers om deze waarden zowel op als buiten het veld toe te passen. We willen dat je niet alleen beter wordt in basketbal, maar ook groeit als persoon. We moedigen je aan om je eigen grenzen te verleggen, uitdagingen aan te gaan en vertrouwen te hebben in jezelf.

Basketbal: de kunst van het vliegen, de passie van het spel. Snelheid, skills en teamwork komen allemaal samen. Dribbel. Schiet. Dunk. Wees een game changer. Be fearless. Be bold. Be basketball. Let’s play ball!

Onze organisatie

Vind je het leuk om de club te helpen? Zo zijn we georganiseerd.

Organogram Rebound ’73

Dagelijkse bestuur

Bauke Keulen

Voorzitter

Manon van den Brink

Secretaris

Jessica te Vaanholt

Penningmeester

Vertrouwenspersoon

Barbara van Berkel

Barbara van Berkel

Vertrouwenspersoon

Ik ben Barbara en mag bij Rebound ’73 de rol van vertrouwenspersoon vervullen.

Daarom zal ik mij even kort voorstellen:

  • Trotse moeder van een jeugdspeler bij Rebound
  • Praktijkdocent in het VSO
  • Ervaring en opleiding binnen werk als vertrouwenspersoon
  • Hobby live basketbal kijken
  • Altijd bereid tot meer informatie geven

Het is goed dat elke vereniging een vertrouwenspersoon heeft.

Heb je een vraag voor mij? Stel ‘m gerust of mail naar het onderstaande adres.

Warme groet!

Barbara