Landstede Hammers, Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education organiseren rondom de feestdagen een clinic voor basketballers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar. Na de grote belangstelling van de afgelopen jaren vindt de Landstede Hammers Kerstclinic wederom op twee dagen plaats.

De eerste clinic staat gepland voor woensdag 5 januari 2022 en vindt plaats van 10:00 tot 15:00 uur. De tweede clinic staat twee dagen later, vrijdag 7 januari, op het programma. Ook dan zijn de basketballers van 10:00 tot 15:00 uur welkom in het Landstede Sportcentrum. De kosten voor deelname zijn 55 euro per dag en daarvoor krijgen de deelnemers een eigen basketbal, het kerstclinic t-shirt, een uitgebreide lunch en natuurlijk een fantastische dag met de spelers, de coaches, en Victory, de mascotte van Landstede Hammers.

“Dit jaar is de clinic iets later dan gebruikelijk in de kerstvakantie, dit vanwege het drukke schema van het eerste team van de Hammers. Wij willen de kinderen in de regio en ver daar buiten namelijk niet teleurstellen,” meldt jeugdtrainer Mathieu ten Dam, die samen met Joshua Striker en Stijn van Duijn de organisatie van de Kerstclinic voor zijn rekening neemt.

Ten Dam: “Afgelopen jaar moesten we zo’n 160 deelnemers afmelden vanwege de landelijke maatregelen. Wij hopen dat we dit jaar iedereen mogen verwelkomen in ons prachtige Landstede Sportcentrum. Het is ieder jaar weer fantastisch om te zien hoe al die jonge basketballiefhebbers genieten van de sport, het contact met de profs en coaches, en het onderling plezier. We willen er ook dit keer een onvergetelijke ervaring van maken!”
 

Inschrijven? Doe het nu!

De inschrijving voor de Kerstclinic is inmiddels geopend. Klik snel hier en schrijf je in, want vol=vol! Je krijgt per mail een bevestiging van jouw aanmelding en ontvangt daarbij het dagprogramma.