De eerste van twee selectietrainingen voor jongens u12, u14, u16 en u18 zit erop! Volgende week maandag (20 mei) is Tweede Pinksterdag, dan wordt er niet getraind. Op 27 mei volgt de tweede selectietraining waarna de trainers met elkaar overleggen welke spelers in welk team komen. In de periode daarna gaan we proberen om alvast met de nieuwe teams aan de slag te gaan. Mocht dat niet helemaal lukken, dan worden teams gecombineerd.

De zaal was bomvol met hier en daar wat zenuwachtige kinderen (en misschien ook wel ouders). Ook de kids die soms al maanden op de wachtlijst hebben gestaan, konden eindelijk eens meedoen. De twee trainingen zijn voor hun ook meteen de twee proeflessen. Veel respect dat je bereid bent om soms meer dan 8 maanden te wachten, hopelijk is er nu wel een plekje in een team!!

Zoals iedereen intussen weet heeft Rebound vanwege de groei van de vereniging te maken met beperkte zaalruimte voor trainingen. We gaan wedstrijden spelen in Sypel 3 en daarnaast zoeken we nog enthousiaste trainers en assistent-trainers (waaronder ook vaders of moeders). Er zijn ook nog vrijwilligerstaken beschikbaar, dus kom op en meld je aan!