Dunker, onze geliefde mascotte, staat bekend om zijn energieke danspasjes tijdens wedstrijden en toernooien van onze jongste jeugd. Op een dag, tijdens een belangrijke finale, besloot Dunker het publiek te verrassen met een spectaculaire stunt die niemand zou vergeten.

Voor de grote pauze had Dunker een plan bedacht. Hij zou vanaf de middellijn een sprong maken op een trampoline, een dubbele salto uitvoeren en vervolgens de bal door de basket dunken. De spanning steeg terwijl het publiek zijn adem inhield toen hij zijn aanloop nam. Met een krachtige sprong lanceerde Dunker zichzelf in de lucht, draaide twee keer rond en – tot ieders verbazing – greep hij een tweede, verborgen bal van onder zijn kostuum en dunkte beide ballen tegelijkertijd door de ring! De mascotte van Hammers (Victory, die rare vogel) had ‘t nakijken!

De tribune ontplofte in gejuich en applaus! Zelfs de tegenstanders konden hun lachen niet inhouden. Dunker nam een buiging en het spel werd hervat, maar iedereen sprak nog dagen over de ongelofelijke dubbele dunk van de mascotte. Die dag ging Dunker niet alleen de geschiedenis in als de mascotte van Rebound, maar ook als een legende die de harten van jongste basketbalfans veroverde.

Was getekend,
De enige échte Dunker!